fbpx

Blog Detail

Home/Marketing/Een nieuwe samenwerking: TAS Stadionreclame

Een nieuwe samenwerking: TAS Stadionreclame

TAS Stadionreclame een laagdrempelige manier om extra sponsorinkomsten te genereren voor je club! 

TAS Stadionreclame van Bjorn de Vries en Martijn van der Lee (Sport2Inspire) gaan intensief samenwerken. Bjorn en ik gaan TAS Stadionreclame verder uitbouwen door een succesvolle en gerichte marketing-, communicatie- en salesstrategie te ontwikkelen.

TAS stadionreclame biedt via stoelreclame verenigingen de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier extra sponsorinkomsten te realiseren voor de vereniging. De verenigingen die de stoelreclame al aanbieden aan hun sponsoren en supporters hebben deze vaak in korte tijd helemaal uitverkocht en verdienen hierdoor duizenden euro’s per seizoen extra voor hun club. Kijk op www.stadionreclame.com voor meer informatie en de referenties.

Bjorn de Vries over de samenwerking:

“De klanten van TAS Stadionreclame zijn stuk voor stuk erg enthousiast over onze stoelreclame. Verenigingen realiseren hiermee extra inkomsten. Het is onze wens om zoveel mogelijk verenigingen met een tribune via onze stoelreclame te voorzien van extra sponsorinkomsten. Wij zijn de samenwerking met Martijn van der Lee aangegaan om de volgende stap te zetten om nog meer verenigingen kennis te laten maken met ons product.”

Martijn van der Lee over de samenwerking:

“Wij zijn met Sport2Inspire continue bezig met toegevoegde commerciële waarde binnen de top- en breedtesport. Toen Bjorn mij vroeg om samen te gaan werken binnen TAS om onder andere een vernieuwde en verbeterde communicatie- en salesstrategie op te zetten was ik direct enthousiast. De stoelreclame van TAS geeft invulling aan de vraag in de breedtesport. Verenigingen zoeken een laagdrempelige manier om verbinding te leggen met (potentiële) sponsoren en extra sponsorinkomsten te realiseren. Daarnaast zijn er nog tal van mogelijkheden om met stoelreclame meer verbinding te zoeken met de fans. Wij werken dan ook graag mee om dit product onder de aandacht te brengen van alle sportverenigingen in Nederland”.

Ook interesse in extra sponsorinkomsten?

Neem gerust eens vrijblijvend contact op!

m.vanderlee@stadionreclame.com                    b.devries@stadionreclame.com

(+31) (0)53-8200927                                           (+31) (0)683700443

stadionreclame.com

Deel het artikel via: