fbpx

Blog Detail

Home/Nieuws/Even voorstellen… Carlo en Gijs!

Even voorstellen… Carlo en Gijs!

Deze week heeft Sport2Inspire het team versterkt met twee talentvolle studenten:

Carlo is de media & vormgever die zijn laatste stage voor zijn opleiding ROC van Twente de Studie Media & Vormgeving gaat lopen bij Sport2Inspire. Hij gaat vooral de vormgeving van Sport2Inspire en TAS stadionreclame helpen naar een ‘next-level’ te brengen.

Gijs studeert Sportmarketing aan het Saxion te Deventer. Hij gaat aan de slag als sportmarketeer bij Sport2Inspire. Hij gaat zich voornamelijk richten op de (online) marketing van Sport2Inspire en ondersteunt bij de communicatie vraagstukken voor @TAS Stadionreclame.

Wij wensen Carlo en Gijs veel plezier en succes bij Sport2Inspire.

Ze stellen zich graag even aan jullie voor:


Carlo Stokkink: “Ik ben Carlo Stokkink 21 Jaar en kom uit mooie dorp Neede. In 2016 ben ik begonnen met de opleiding Medewerker Dtp niveau 2 aan het ROC van Twente die ik in 2018 heb afgerond. Na deze opleiding ben ik meteen aan mijn vervolgopleiding begonnen aan het ROC van Twente de Studie Media & Vormgeving. In het verloop van de studie heb ik besloten om mijzelf in te schrijven bij kamer van koophandel. Hiervoor heb ik gekozen om alvast extra inkomen te genereren en ik het heel leuk vind om in mijn vrijetijd bezig te zijn met vormgeving, zodat ik straks voor mijzelf kan beginnen als zp’er (Zelfstandig professional). Ik heb gekozen om stage te lopen bij Sport2inspire omdat ik mijn communicatie skills een boost wil geven, gespreksstof beter wil opnemen en een concept helemaal van het begin tot eind neer wil kunnen zetten.”

“Corporate Design is mijn specialisatie. Mijn kwaliteiten zijn het branden van merken, het vormgeven van reclame en het bedenken van creatieve oplossingen voor jou merk. Met als doel een in het oog springend design.”

 

 

 

 

 

Gijs Kokhuis: “Ik ben Gijs Kokhuis. Ik ben 20 jaar oud en ik ben woonachtig in Tubbergen. Op dit moment zit ik in het 3e jaar van de studie Sportmarketing op het Saxion in Deventer. Zelf ben ik een echte sportliefhebber. Ik hoop dan ook door de stage bij Sport2Inspire een bijdrage te leveren aan de sport in Nederland. Daarnaast wil ik mijn kennis op het gebied van sportmarketing nog verder uitbreiden tijdens de stage. Tot slot heb ik super veel zin in de samenwerking met Martijn!”

 

 

 

 

Namens Sport2Inspire welkom Carlo Stokkink en Gijs Kokhuis.

Deel het artikel via: