fbpx

Blog Detail

Home/Nieuws/GEZOCHT: Stagiaire/afstudeerder sportmarketing en grafisch vormgever

GEZOCHT: Stagiaire/afstudeerder sportmarketing en grafisch vormgever

Wij zijn op zoek naar een sportief ingestelde (sport)marketeer en een grafisch vormgever (start begin 2020). Een (toekomstig) professional die zich middels een stage of afstudeerproject verder wil ontwikkelen in de sport.

Sport2Inspire is een startup en het eerste sportmarketingbureau van Oost-Nederland. Wij mogen ons dagelijks bezighouden met gave sportmarketingvraagstukken voor bedrijven, gemeenten, verenigingen en sporters.

Tijdens de stageperiode ga je je bezighouden met onderzoek, marketingcampagnes, content creatie en/of het ontwikkelen van huisstijlen en in het oog springende designs. Je denkt actief mee over de kansen en mogelijkheden van onze opdrachtgevers binnen de sport.

Lotte Knuif over haar stage bij Sport2Inspire: “De stage bij Sport2Inspire was een absolute meerwaarde voor mijn toekomstige carrière in de sport! Martijn heeft mij een unieke inkijk gegeven in de wereld van sportmarketing. In een klein halfjaar heb ik alle ins en outs van sportmarketing geleerd van een gedreven topmarketeer door mee te denken bij verschillende interessante en leuke opdrachten. Martijn heeft door zijn persoonlijke begeleiding ervoor gezorgd dat ik mezelf op persoonlijk en professioneel vlak enorm heb kunnen ontwikkelen.”

Je bent ondernemend en durft initiatief te nemen om stakeholders te benaderen. Je weet wat er nodig is om van meerwaarde te zijn en te blijven voor de stakeholders. Daarnaast zit je ook bovenop de actie van Sport2Inspire en loop je mee in het hart van de Twentse sportmarketing. Van creatieve social media berichten maken, blogs schrijven, acquisitie bij bedrijven en verenigingen en presentaties voorbereiden krijg jij energie.

Colin Vleerbos over zijn afstudeerderstage (2019) bij Sport2Inspire: “Ik heb tijdens mijn afstuderen bij Sport2Inspire een zeer leuke en leerzame tijd beleefd, waarbij ik inzichten heb gekregen in verschillende facetten van sportmarketing en goed begeleid werd door Martijn.”

 

WAT WIJ VRAGEN:

 • Een stagiair of afstudeerder, die in februari 2020 kan starten;
 • Met MBO/HBO werk- en denkniveau;
 • Een marketing- of communicatietalent met een passie voor sport;
 • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel, bent leergierig en flexibel;
 • Je wilt zo veel mogelijk kennis opdoen;
 • Je bent ambitieus en vindt het leuk om zelf initiatief te nemen;
 • Je krijgt dingen altijd gedaan;

WAT WIJ BIEDEN:

 • Een plek in het hart van de sportmarketing in Oost-Nederland;
 • Professionele een-op-een begeleiding;
 • Je leert de wereld van de sportsponsoring veel beter begrijpen;
 • Veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief;
 • Een mooie opstap en groot netwerk in de sportmarketing.

Interesse?
Ben jij of ken jij deze sportieve marketeer of grafisch vormgever? Stuur dan je motivatie en CV naar Martijn van der Lee, via: Martijn@sport2inspire.nl. We zien je reactie graag tegemoet!

Deel het artikel via: