fbpx

Over ons

Home/Over ons

Even voorstellen

SPORT2INSPIRE

Dit is ons

DNA

INSPIREREN

Sport2Inspire gebruikt sport om mensen te inspireren en te activeren. Deze inspiratie gebruiken we om meer betekenis te geven aan sponsoring, de sport en het merk.

VERBINDEN

Sport2Inspire staat voor samenwerken en het zoeken van natuurlijke verbindingen. De verbinding met de regio en de maatschappelijke en commerciële verbindingen met de sport. Verbinden zorgt voor synergie en versterkt de sport en de regio.

ONTWIKKELEN

Sport2Inspire gaat door de juiste inzet van sport voor een optimale ontwikkeling van de sporters, verenigingen, bedrijven en gemeenten.

Wij helpen jou graag

ONZE DIENSTEN

null

BRANDING

Wij helpen merken, bedrijven en organisaties om (de juiste) sport op de juiste manier in te zetten voor een heldere ‘brand identity’ en positionering. Een helder verhaal achter sportsponsoring.
null

ACTIVATIE

Wij ondersteunen bij het bedenken van creatieve en ludieke merk-, product- en dienstenactivaties in de sport die jouw doelgroep raken en naadloos aansluiten op jouw marketingplan of -strategie.
null

SALES

Wij helpen bij de vertaling van sportsponsoring en activatie naar sales. Wij stellen samen reële doelstellingen op en meten het bereik en de ROI van de sportactiviteiten of het evenement.
null

STRATEGIE

Wij stellen een heldere sportmarketingstrategie op waarbij jouw merk, product of dienst zich onderscheidt, in het oog springt en aansluit op de doelgroep(en). Alle losse (sponsor)acties komen samen.

“You miss 100 percent of the shots you don’t take.”– Wayne Gretzky