fbpx

Sport2Inspire

knvb expertise

opdrachtgever

De KNVB Expertise zet zich in op het professionaliseren van de bedrijfstak voetbal via onderzoek, kennisdeling, opleiding en advies. Zo faciliteert KNVB Expertise hoogwaardige kennisdeling voor medewerkers, managers, directieleden en toezichthouders van alle 34 BVO’s in Nederland. De vier expertisegebieden waarbinnen KNVB Expertise actief is zijn de organisatieontwikkeling, financieel, marketing en sponsoring.

missie

-

opdracht

Sport2Inspire gaat in de periode januari tot en met mei 2020 KNVB Expertise ondersteunen.

Sport2Inspire heeft op projectbasis KNVB Expertise versterkt. Martijn van der Lee (sportmarketeer @Sport2Inspire) heeft binnen deze opdracht vooral ondersteuning verlenen binnen de Community Commercie, Community Marketing en het Kenniscongres 2020.

resultaat

Reactie van de opdrachtgevers: Coen Nieuwpoort, Koninklijke Nederlandse Voetbal Bond (KNVB Expertise): “In de eerste helft van 2020 heeft Martijn van Sport2Inspire het team van KNVB Expertise op projectbasis versterkt. Martijn toonde zich vanaf het begin een toegevoegde waarde in het team, met zijn kennis van de branche en inhoudelijke kennis over het Marketing- en Communicatievak. Toen we door de Covid-19 crisis gedwongen vanuit huis moesten werken en onze dienstverlening tegen het licht moesten houden, toonde Martijn zich een teamplayer in de omgang, mét een visie op ons functioneren. Martijn heeft ons geholpen bij het realiseren van de seizoen doelstellingen.”

Review

"Wij hebben de samenwerking altijd als erg positief ervaren. Buiten het feit dat het altijd prettig communiceren is met elkaar, laat sport2inspire ons net anders tegen dingen aankijken. Buiten de opdracht om hebben we veel opgestoken van de kennis van Martijn als het gaat om branding, activaties en hoe je bijvoorbeeld het maximale uit partnerships haalt."
Pascal te Kopple
Leader Kipsta Football Clubs