fbpx

Saxion University of Applied Sciences

Home/Portfolios/Saxion University of Applied Sciences

PROJECT DETAIL

  • Client: Saxion University of Applied Sciences

Saxion University of Applied Sciences

0%

In opdracht van Saxion Hogeschool geeft Sport2Inspire onder andere gastcollege’s over sportmarketing en sportsponsoring. Daarnaast is er een gezamenlijk onderzoek opgezet voor het project ‘sponsorplan’. 70 studenten Sportmarketing werken onder toezicht van gespecialiseerde docenten en Sport2Inspire aan een praktijkgericht onderzoek en plan. Het onderzoek moet inzicht geven over de haalbaarheid en de invulling van een nieuw Sportclub Support Platform.

Saxion is een hogeschool voor het hoger beroepsonderwijs (hbo). In Apeldoorn, Deventer en Enschede studeren ruim 26.000 studenten. Saxion biedt uiteenlopende opleidingen en bijzondere afstudeerrichtingen of specialisaties, zowel nationaal als internationaal. Samen met bedrijven en instellingen wordt door de lectoraten toegepast onderzoek gedaan. Daarnaast heeft onze Parttime School een gevarieerd aanbod van bij- en nascholing.

Door de samenwerking met het onderwijs probeert Sport2Inspire zich te verbinden met de sportmarketeers van de toekomst.

“Vandaag heeft Sport2Inspire een interessant gastcollege gegeven aan de tweedejaars studenten sportmarketing. Tijdens dit college werden de studenten uitgedaagd om mee te denken aan een lopende sponsorcase vanuit het werkveld. Martijn van der Lee, bedankt voor deze praktische inkijk in de wereld van sportsponsoring!”. Daniël Luttikhuis Lecturer/Researcher bij Saxion University of Applied Sciences