fbpx

Martijn van der Lee

Home/Teams/Martijn van der Lee

Martijn van der Lee

Eigenaar / Sportmarketeer

Martijn van der Lee: ruim 12,5 jaar ben ik actief geweest als manager Marketing en Communicatie bij Eredivisieclub Heracles Almelo. Binnen deze organisatie was ik verantwoordelijk voor de afdeling Marketing & Communicatie bestaande uit Ticketing, FanServiceShop, Supporterszaken, MVO en natuurlijk de Marketing en Communicatie.
Ik gaf inhoud aan verschillende projecten op het gebied van branding, (online) marketingcampagnes, contentmarketing, supporters journey, sponsoractivatie en beleving rondom wedstrijden. Door het organiseren van de jaarlijkse Open Dagen (+/-15.000 bezoekers) en andere grote en kleine evenementen binnen het betaalde voetbal heb ik veel ervaring opgedaan qua organisatie en coördinatie van events.

Ontwikkeling van mezelf en anderen is mijn drijfveer om steeds een stapje extra te zetten. Via de opleiding Commerciële Technische Bedrijfskunde en vooral de enorme passie voor sport, ben ik me verder gaan ontwikkelingen op het gebied van sportmarketing. Via verschillende cursussen/opleidingen op het gebied van sportmanagement en het werk bij Heracles Almelo heb ik de afgelopen jaren veel ervaring op gedaan in de sport. Als (jeugd)trainer, jeugdcoördinator en via bestuurlijke functies binnen het regionale amateurvoetbal ben ik ook zeer actief in de breedtesport. Het coachen van mensen en het creëren van goede sportieve randvoorwaarden geven mij erg veel energie. Met Sport2Inspire ga ik verbindingen leggen tussen het bedrijfsleven, de regionale (top)sport en gemeentes. Ik bied mijn kennis in de breedte-, topsport en op het gebied van Marketing & Communicatie graag aan om de maatschappelijke, sportieve en commerciële waarden in de regionale sport optimaal in te zetten. Hier liggen super veel unieke uitdagingen en kansen. Reden voor mij om Sport2Inspire op te richten.

  • Email: martijn@sport2inspire.nl
  • Phone: 0538200927