fbpx

Max Oude Luttikhuis

Home/Teams/Max Oude Luttikhuis

Max Oude Luttikhuis

Sportmarketeer (Traineeship)

Hallo! Ik ben Max Oude Luttikhuis, 25 jaar oud en woonachtig in Hengelo. Zelf ben ik een echte sportliefhebber en al ruim 12 jaar fanatiek basketballer. In de afgelopen jaren heb ik de studie Commerciële Economie – Sportmarketing afgerond en wil ik de opgedane kennis dan nu ook graag toe gaan passen in de praktijk en mijzelf verder ontwikkelen. Ik ben er van overtuigd dat ik bij Sport2Inspire hiervoor aan het juiste adres ben.

Tijdens mijn studie heb ik verschillende (sport)marketing gerichte vakken gevolgd zoals bijvoorbeeld; Sportmanagement, Sportcommunicatie, Eventmanagement, Marktonderzoek en Marketingcommunicatie die mij een solide basis geven. Tevens was er binnen de opleiding een sterke nadruk op praktijkwerk, het uitvoeren van projecten was hier een groot onderdeel van. Denk hierbij aan; een nieuw businessmodel ontwikkelen voor een bedrijf, een nieuw marketingcommunicatieplan opzetten, een sponsor en adviesplan opleveren, sportclinics organiseren, events opzetten en meedraaien en een sponsorfietstocht organiseren voor Spieren voor Spieren.

Zoals elke 3e jaars Sportmarketingstudent heb ik ook stage gelopen dit betreffende studiejaar. Bij de Nederlandse Basketbal Bond in Nieuwegein heb ik een half jaar actief mee geholpen met het uitdenken, opzetten en draaien van 3×3 basketbal toernooien door het gehele land. Daarnaast heb ik de social media kanalen beheert, actief mee gedacht over verbeteringen en een onderzoek uitgevoerd dat gericht was op hoe het kwam dat oost en noord Nederland achterbleven op 3×3 basketbal gebied en hoe men dit kon gaan activeren?

In het laatste jaar van de opleiding heb ik mijn afstudeeropdracht afgerond bij Pro-F in Enschede. Deze fysiotherapiepraktijk had een communicatievraagstuk liggen gericht op de samenwerkingen tussen de praktijk en de verschillende aangesloten sportverenigingen. Hoe kon men dit gaan verbeteren en uiteindelijk optimaliseren zodat beide kanten het meeste uit de samenwerking haalden?

Vanuit mijn grote liefde voor sport en interesse in marketing, events en communicatie was deze opleiding dan ook een goede en logische keuze voor mij. Nu dit afgerond is wil ik graag de volgende etappe beginnen in mijn leven, een passende en leuke baan. Ik voel dat ik via Sport2Inspire een goed begin aan mijn werkende leven kan gaan maken in de sportmarketingwereld. De samenwerking met Martijn gaat mij veel kennis, contacten en plezier opleveren en ik kijk er dan ook erg naar uit!

  • Email: info@sport2inspire.nl
  • Phone: 0645095743