fbpx

Menno Wenting

Home/Teams/Menno Wenting

Menno Wenting

Leisure en marketing (Afstudeerder)

Hallo! Ik ben Menno Wenting, 22 jaar oud en geboren en getogen in Ulft. Ik studeer Hotelmanagement aan het Saxion in Apeldoorn en begin hiervoor nu aan mijn afstudeerfase bij Sport2Inspire. Hier ga ik onderzoek doen naar de kansen en mogelijkheden van het concept Sportnatuur.

Ik ben een echte sportliefhebber en een fanatiek voetbalspeler en volger. Hier ben ik door mijn familie mee aangestoken. Vanaf de dag na mijn geboorte was ik al lid van SDOUC, een voetbalvereniging uit Ulft. Hier heb ik ook tot mijn 18e gevoetbald. Hierna ben ik naar GWVV uit Varsselder gegaan waar ik nu al een aantal jaar met veel plezier met mijn vrienden in het eerste elftal voetbal. Ik volg zoveel voetbalwedstrijden als mogelijk en kijk ook graag naar andere sporten als wielrennen, handbal en schaatsen.

De studie Hotelmanagement is erg breed. Ik heb de afgelopen jaren veel verschillende vakken gehad van marketing tot evenementorganisatie en van bedrijfseconomie tot hospitality gerelateerde vakken. Voor het praktijkgedeelte van de opleiding heb ik een half jaar stage gelopen in een hotel in Australië. Hier was ik fulltime werkzaam aan de front office, bar en back office. Ondanks dat dit, tot nu toe, de mooiste tijd was van mijn leven ben ik er wel achter gekomen dat ik mijzelf nog niet meteen in een hotel zie werken en ik mij ook graag op andere vlakken wil ontwikkelen. In mijn derde jaar heb ik daarom de minor Project van je Leven gevolgd aan de Hogeschool Utrecht, waarin er wordt gezocht naar wie je bent, wat je leuk vindt en hoe je je daarin kunt ontwikkelen. Voor mij kwam er uit dat ik meer in de richting van de sport en leisure en marketing kant wil gaan en zo kwam ik bij Sport2Inspire terecht.

Ik ben zelf erg enthousiast over het concept Sportnatuur en heb veel zin in de komende periode bij Sport2Inspire. Ik kijk uit naar de samenwerking met Martijn en weet zeker dat dit voor mij een heel leerzame periode gaat worden!

  • Email: info@sport2inspire.nl
  • Phone: 0683535960