fbpx

Sport2Inspire

Home/Teams/Sport2Inspire

Sport2Inspire

Het bedrijf

Sport2Inspire is een sportmarketingbureau dat onder andere marketingconcepten ontwikkelt voor het bedrijfsleven, sportevenementen organiseert en gemeentes ondersteunt bij sportbeleid.

Sport2Inspire is een sportmarketingbureau met een groot netwerk in de regio. Samen met erkende regionale partners zijn wij in staat jouw sportmarketing van A tot Z te ondersteunen of helemaal uit handen te nemen.

Wij spelen in op de groeiende behoefte om de sportsponsoring te kwalificeren en in te zetten voor positionering en branding. Dit doen we door een scala aan diensten en producten aan te bieden, waarbij sport wordt gebruikt ter inspiratie en als podium.
Hierbij valt te denken aan het:
  • ondersteunen van een sportmarketing/sponsoring strategie;
  • meetbaar maken van sponsoractiviteiten en (aangepaste) positionering;
  • ontwikkelen van sportmarketingconcepten en activaties en/of
  • uitvoeren van sportactivaties en -activiteiten.

Het doel is om het optimale rendement te halen uit de verbindingen met of tussen het Twentse en Achterhoekse bedrijfsleven, sportverenigingen, sportbonden, sporters, evenementen en gemeentes. Door de in de afgelopen jaren verworven kennis in de (top)sport, is het mogelijk te ondersteunen bij strategische vraagstukken tot en met de activatie van een merk, sponsorschap of conceptontwikkeling. Dit alles met sport als verbindende factor.

  • Email: info@sport2Inspire.nl
  • Phone: 053-8200927