fbpx

Voor wie

Home/Voor wie

Wij staan klaar voor

SPORTIEVE OPDRACHTEN

BEDRIJF & MERK

Wij adviseren en ondersteunen bedrijven en merken bij;

 • de optimalisatie van de sponsoreffectiviteit
 • het meetbaar maken van de sponsoring & partnerships
 • het beheren van de sponsorportefeuille
 • het maken van de juiste keuzes bij sportsponsoring
 • het creëren van creatieve en doeltreffende content

GEMEENTE EN PROVINCIE

Wij adviseren en voeren voor gemeenten en provincies de volgende activiteiten uit;

 • sportstimuleringcampagnes
 • sportsponsoring optimalisatie
 • verbindingen leggen tussen doelgroepen en sportevenementen
 • de optimalisatie van samenwerkingen tussen sportverenigingen, buurten/wijken, onderwijsinstellingen, gezondheidszorg en welzijn.
 • organisatie van sportactiviteiten en onderzoeken

SPORTORGANISATIE

Wij adviseren en ondersteunen sportorganisaties bij;

 • strategische en beleidsmatige vraagstukken op de snijvlakken marketing, communicatie en sales
 • het realiseren van opvallende en effectieve content en campagnes
 • sponsorbeleid en sponsorwerving
 • de ontwikkeling  en organisatie van sportevenementen

Via CLUBMERK ondersteunen en adviseren wij de breedtesport. Klik hier voor meer info.

Wij vertellen graag over sport(marketing)

SPORT INSPIRATIE SPREKERS

Steffan Winkelhorst Dutch Champion alpine skiër

Een inspirerend verhaal waar geen enkele berg te hoog lijkt voor de top skiër uit Twente. Hij heeft een heldere droom, die hij met vallen en op staan, stap voor stap, realiseert. In zijn verhaal neemt hij je mee hoe hij de top van het wereld skiën bestormt. De ijzeren wil die hij heeft om alles uit zichzelf te halen om als eerste Nederlander sinds 1952 deel te nemen aan de Olympische Spelen, inspireert iedereen! Een bijzonder verhaal van een topsporter uit het land zonder bergen en weinig sneeuw, maar met bergen ambitie.

Zoekt u een manier om uw klanten, werknemers of relaties te inspireren of wilt u meer informatie? Gebruik het contactformulier op deze website, mail naar info@sport2inspire.nl of bel met 053-8200927.

Martijn van der Lee Sportmarketeer

Martijn neemt je graag mee in de wereld van sportsponsoring en -marketing. Als Marketing en Communicatie Manager van Heracles Almelo is hij meer dan 12 jaar in de gelukkige positie geweest dagelijks bezig te mogen zijn met Nederlands nummer 1 sport inspiratiebron, voetbal!

Begin 2018 is hij gestart met het eerste sportmarketingbureau van Oost-Nederlands. Met als voornaamste doel om de commerciële- en maatschappelijke waarde van sport in Twente en de Achterhoek te optimaliseren. Martijn gaat verder in op het opbouwen van een goed sponsorpartnership

Zoekt u een manier om uw werknemers of relaties te inspireren of wilt u meer informatie? Gebruik het contactformulier op deze website, mail naar info@sport2inspire.nl of bel met 053-8200927.

Joost van Heteren, Jongste Bondscoach

Via de sloppenwijken van Rio de Janeiro werd Joost opvolger van Foppe de Haan als (jongste) bondscoach van Tuvalu, een eilandstaat in de grote oceaan tussen Australië en Hawaï. Na een succesvolle periode aan het einde van de wereld, waar zelfs pinautomaten nog niet bestaan, volgt hij inmiddels zijn weg langs topclubs over de hele wereld. Een boeiend verhaal over het stellen van doelen, het falen en weer opstaan maar bovenal het najagen van je dromen met persoonlijke anekdotes van een student die de voetbalwereld betreed op eigen risico!

 

Zoekt u een manier om uw werknemers of relaties te inspireren of wilt u meer informatie? Gebruik het contactformulier op deze website, mail naar info@sport2inspire.nl of bel met 053-8200927.