Nog meer digitale impact creëren binnen je sportorganisatie of aan de sportsponsoringsactiviteiten? De  Provincie Overijssel helpt lokale ondernemers tijdens de coronacrisis en komt met een digitaliseringsvoucher. Een voucher waarmee je een subsidie kunt aanvragen om ondersteuning te krijgen op het gebied van digitale marketing.

Ben jij een kleine onderneming of MKB’er, gevestigd in Overijssel en met je onderneming actief in de culturele of maatschappelijke sector?  Maak dan nu gebruik van de digitaliseringsvoucher. Met deze voucher kan je tot maximaal 50% korting ontvangen bij ondersteuning van digitaal bereik, het bedienen van klanten en digitaliseren van producten, diensten en processen.

Sportorganisaties en bedrijven actief in sportsponsoring (die met de sponsoring het bedrijfsproces ondersteunen) kunnen ook aanspraak maken op deze subsidie. Wij als Overijssels Sportmarketingbureau denken graag met je mee.

Belangrijk om te weten is dat het om een co-financiering gaat. Dat betekent dat maximaal de helft van de kosten vergoed wordt. Afhankelijk van de werkzaamheden is €2.500 voor aanschaf van producten of diensten voor digitale dienstverlening en/of verkoop. Maximaal €10.000 bij onderzoek naar en ontwikkeling van nieuwe verdienmodellen, digitale diensten en processen óf het verbeteren van bestaande producten, diensten of (productie)processen door toepassing van digitalisering.

Een voorwaarde is dat het wordt afgenomen bij een in Overijssel gevestigde lokale of regionale onderneming. Dat komt goed uit, aangezien Sport2Inspire is gevestigd in het Overijsselse Haaksbergen.

De digitaliseringsvoucher is een extra reden om de digitale (sport)marketing op te starten of dat extra zetje voorwaarts te geven. Wij ondersteunen graag bij het neerzetten van nieuwe digitale verdienmodellen in de sportmarketing/sportactivatie en andere digitaliseringsmogelijkheden. Denk hierbij aan:

  • Content en visuele creatie
  • Online Leadgenerator bij activaties
  • Creatieve en ludieke online lanceringen (merk, dienst, product of event)
  • Sportstimuleringscampanges
  • Online Sponsor Effectiviteit Scan (OSES)  
  • Retargeting, advertising (SEA), adwords,  
  • Ontwikkeling van web-en landingspagina
  • Email-marketing en automation concept 
  • Etc.  

Wij  kijken graag samen met jou wat de mogelijkheden zijn om jouw omzet en/of het marktbereik via de digitale en sportieve weg te vergroten voor jouw onderneming.

Neem vrijblijvend contact met ons op.  Voor meer informatie over de digitaliseringsvoucher en of de inzet van sportmarketing komen wij graag een keer vrijblijvend langs voor een afspraak.