fbpx

Ondersteuning & Uitvoering

Home/Ondersteuning & Uitvoering

Met onze ervaring bieden wij

ONDERSTEUNING & UITVOERING

Wij begeleiden als consultant ook direct bij de uitvoering van de Marketing & Communicatie strategie, campagnes of bij extra drukte rond evenementen, wedstrijden of bij tijdelijke onderbezetting van de afdeling Marketing & Communicatie. We nemen de Social Media op ons of organiseren een event. Sport2Inspire is hét full-service sportmarketingbureau voor jouw marketing, communicatie en salesuitdagingen.

ONDERSTEUNING MARCOM AFDELING

Het blijft niet alleen bij de ontwikkeling van plannen en content. Wij begeleiden als consultant ook direct bij de uitvoering van de MarCom strategieën of campagnes. Sport2Inspire ondersteunt (sport)organisaties naast dit soort trajecten ook bij extra drukte bij evenementen, wedstrijden of bij tijdelijke onderbezetting van de afdeling Marketing & Communicatie.

BEHEER VAN SOCIAL MEDIA, WEBSITE, ETC.

We nemen de Social Media op ons of zorgen voor up-to-date en in het oogspringende informatie op je website of landingspagina. Sport2Inspire is hét full-service sportmarketingbureau voor jouw marketing, communicatie en salesuitdagingen.

EVENTMARKETING, -MANAGEMENT & ORGANISATIE

Bij Sport2Inspire zien wij een evenement vaak als het middel(punt) om doelstellingen vanuit de sponsoring te activeren. Denk hierbij aan: hoe nodig wij onze gasten uit? Hoe omlijnen wij het eventbezoek van onze relatie? Welke communicatie zetten wij in om het event onder de aandacht te brengen bij de doelgroep? Of hoe zorg je ervoor dat jouw event(bezoek) echt speciaal is voor jouw klanten? Sport2Inspire heeft ervaring in de conceptontwikkeling, eventmanagement en organisatie rondom kleine tot grote (15.000+) events.