fbpx

Content & Campagne

Home/Content & Campagne

Wij inspireren u met opvallende

CONTENT & CAMPAGNES

Wij verbinden fans aan het merk, gemeente of sportorganisatie door middel van campagnes en content. Nieuwe contacten scoren voor een product of dienst, een uitverkochte wedstrijd of evenement of het opzetten van een sterkere customer journey. Sport2Inspire is dé partner voor een sterke (online) beleving en zichtbaarheid van jouw merk, event, dienst of product. Bekijk de opties voor creatieve content & inspirerende campagnes.

MARKETING- ACTIVATIECAMPAGNES

Sport2Inspire bedenkt niet alleen activatieconcepten, maar heeft ook ruime ervaring in het ontwikkelen en verspreiden van (online) campagnes. Denk hierbij aan sportstimulerings-, kaartverkoop-, Leadgeneratie- en andere marketingcampagnes. Wij werken cross mediaal en maken gebruik van allerlei offline en online kanalen om vooropgestelde doelen te realiseren. Door tijdens de campagnes te meten, en waar nodig bij te sturen, gaan wij altijd voor 100% tevreden opdrachtgevers.

PRODUCTIE VIDEO- EN FOTOCONTENT

Sport2Inspire zet video- en fotocontent in om (marketing)doelen te realiseren. Aansprekende beelden die het verhaal van de sport, het merk of de organisatie vertellen. Van viral content tot het genereren van video leads voor je nieuwste social media campagne. Ons video- en fotografie team zorgt voor video’s en foto’s met impact, hoge kwaliteit en snelheid.

CONTENTKALENDER

Met de ervaring op het gebied van Marketing en Communicatie in de (top)sport is Sport2Inspire de ideale partner om jouw contentkalender te (helpen) vullen. Welke kanalen (Social Media, e-mail, website of offline) zetten we in voor welke doelgroepen? Wanneer communiceren we wat? Welke typecontent zetten we in? Sport2Inspire zorgt voor een professionele contentkalender die echt effect heeft op jouw marketingdoelstellingen.

WEBSITE ONTWIKKELING

Sport2Inspire ontwikkelt landingspagina’s tot complete websites. Een visitekaartje voor jouw event, product, campagne of activatie of veel meer een aanjager voor salesdoelstelling! Bij Sport2Inspire zijn wij in staat om vanuit verschillende (marketing)doelstellingen de juiste website en opvallende online performance te creëren. Daag ons uit, wij inspireren jou graag met onze creativiteit.