Sport2Inspire heeft voor de komende periode van een half jaar het team versterkt met Colin Vleerbos. Via dit bericht stelt Colin zich graag aan jullie voor:
Colin Vleerbos: “Ik ben 21 jaar oud en vierdejaars student Sportmarketing. Om mijn studie af te ronden ga ik afstuderen bij Sport2Inspire. In de komende periode ga ik een ondernemingsplan schrijven waarin advies wordt gegeven over een platform dat ondersteuning biedt aan Twentse amateursportverenigingen. Ik wil graag mijn kennis uitbreiden en kijk uit naar een leerzame afstudeerstage onder begeleiding van Martijn.”

Klik hier voor meer info over Colin

Oprichter Sport2Inspire – Martijn van der Lee: “Colin gaat voor Sport2Inspire een ondernemingsplan schrijven voor een platform om amateurclubs in de regio Twente op commercieel, marketing en communicatie gebied nog beter te ondersteunen. Wij zijn erg blij dat wij als Sport2Inspire weer een nieuwe enthousiaste sportmarketeer mogen begeleiden, die zijn opleiding sportmarketing heeft gevolgd bij onze samenwerkingspartner Saxion Hogeschool. Naast zijn opdracht gaat Colin ook ondersteunen bij verschillende projecten en opdrachten van Sport2Inspire en dat allemaal in de gave wereld van sport, marketing en sales. Wij wensen Colin heel veel succes en plezier.”