Sport2Inspire heeft het team versterkt met twee talentvolle studenten: Joris Gröniger en Harmen Frongink. Ze stellen zich graag even aan jullie voor:

 

 

Joris Gröniger: “21 jaar en ben woonachtig in Haaksbergen, Twente. Ik volg de opleiding Sportkunde aan Hogeschool Windesheim te Zwolle. Ik ga mij binnen Sport2Inspire bezig houden met het opstellen van een strategisch marketingplan om de commerciële mogelijkheden te verkennen. Ik kijk uit naar de samenwerking met Martijn en deze leerzame uitdaging!

Voor meer informatie over Joris, klik hier.

 

 

 

 

 

 

Harmen Frongink: “Ik ben 18 jaar en woonachtig in het buitengebied van Haaksbergen, Stepelo. In Deventer studeer in Sportmarketing (studieroute van Commerciële Economie) aan de Hogeschool Saxion. Dit wordt mijn 3e jaar, waar een half jaar stage op het programma staat. Tijdens mijn stage bij Sport2Inspire ga ik mij voornamelijk focussen op de online marketing, wat ik een leuke uitdaging vind. Ik kijk uit naar de samenwerking met Martijn en denk dat dit een zeer leerzame periode gaat worden!

Voor meer informatie over Harmen, klik hier.

 

 

 

Oprichter Sport2Inspire – Martijn van der Lee over de nieuwe aanwinsten: “Het is mooi om wederom twee gemotiveerde sportmarketing studenten te mogen verwelkomen bij Sport2Inspire. Harmen gaat zich het komende halfjaar vooral bezig houden met de online marketing van Sport2Inspire en onze opdrachtgevers. Joris die vanuit de opleiding Sportkunde gaat afstuderen bij Sport2Inspire, richt zich meer op nieuwe verdienmodellen in de sport. Wij wensen beide heren een hele leerzame, fijne en sportieve tijd toe.”