Deze week heeft Sport2Inspire het team versterkt met Wout Alberink. Wout studeert Sportkunde aan Hogeschool Windesheim en zit hier inmiddels in het tweede jaar. Hij gaat aan de slag als sportmarketeer bij Sport2Inspire. Hij zal zich voornamelijk gaan richten op de marketing van TAS Stadionreclame maar hij zal zich ook bezig houden met de content en andere vraagstukken van Sport2Inspire.

Wij wensen Wout veel plezier en succes!

Wout stelt zich graag even voor: ‘’ Ik ben Wout Alberink. Ik ben 19 jaar oud en woonachtig in het prachtige Harbrinkhoek. Daarnaast zit ik sinds kort ook op kamers te Zwolle. In Zwolle volg ik dan ook mijn opleiding Sportkunde aan Hogeschool Windesheim. Op dit moment zit ik in het tweede leerjaar van de opleiding Sportkunde en mag ik 2 dagen in de week stagelopen. Naast dat ik een student ben, speel ik voetbal bij Mvv’29 te Harbrinkhoek. Hier probeer ik in de weekenden het doel schoon te houden. Binnen de stage bij Sport2Inspire hoop ik mijn kennis op het gebied van sportmarketing uit te bereiden. Ik heb ontzettend veel zin in de stageperiode en ik kijk ernaar uit!’’

Namens Sport2Inspire welkom Wout Alberink!