fbpx

Gemeente Borne

Home/Gemeente Borne

GEMEENTE BORNE

Dienst: Strategie & Concept + Content & Campagne + Ondersteuning & Uitvoering

Voor meer informatie: info@sport2inspire.nl

OPDRACHT

Gemeente Borne heeft Sport2Inspire benaderd om te adviseren bij het project ’t Wooldrik. Het gaat om het ontwikkelen van een strategie voor het binnen halen van financiële middelen buiten de reguliere huurinkomsten. Bovendien is Sport2Inspire gevraagd om een website te maken voor dit project, en bijdragen in de uitvoering van project ’t Wooldrik.

OVER GEMEENTE BORNE

De opdracht komt vanuit de gemeente Borne om het gebied ´t Wooldrik te herinrichten en het voor de langere termijn op niveau brengen en houden van de accommodaties. Project ´t Wooldrik omvat de (ver)nieuwbouw van het zwembad, sporthallen, sportcafé, beachvelden, basisonderwijs, kinderopvang, verduurzaming complex en een Multifunctioneel Beweegpark op sportpark ’t Wooldrik in Borne.

RESULTAAT

Sport2Inspire heeft de gemeente geadviseerd hoe de gemeente verenigingen en de sameleving kunnen bijdragen in de realisatie van het project. Zo zijn er financiële modellen ontwikkeld om inkomsten uit de samenleving van Borne te genereren. In het kader van de communicatie rondom de ontwikkelingen hebben wij de website www.woorldrikborne.nl gerealiseerd. Een uitdagende opdracht die past bij de doelstelling van Sport2Inspire om de commerciële- en maatschappelijke waarde van sport in Oost-Nederland te optimaliseren en zo bij te kunnen dragen aan sportstimulering, een gezonde levensstijl en optimale participatie van jong tot oud.