fbpx

Gemeente Haaksbergen

Home/Gemeente Haaksbergen

GEMEENTE HAAKSBERGEN

Dienst: Strategie & Concept

Voor meer informatie: info@sport2inspire.nl

OPDRACHT

Samen met verschillende stakeholders uit Haaksbergen heeft Sport2Inspire in kaart gebracht wat de mogelijkheden, positionering en propositie zijn voor een boven lokaal sportevenement. Wij zijn als sportmarketingbureau dagelijks bezig om de commerciële en maatschappelijke waarde van sport in Twente en de Achterhoek te vergroten. Deze opdracht paste daarom ook erg goed bij Sport2Inspire.

We zijn erg trots dat wij nu ook Haaksbergen kunnen toevoegen aan het lijstje van Twentse gemeentes die we op sportmarketing gebied mogen adviseren en ondersteunen.

OVER GEMEENTE HAAKSBERGEN

Gemeente Haaksbergen is gelegen in de regio Twente, en noemt zichzelf Ster in Twente. Deze gemeente vindt sport erg belangrijk en wil dit blijven stimuleren. Daarom heeft gemeente Haaksbergen aan Sport2Inspire gevraagd om bepaalde mogelijkheden in kaart te brengen.

RESULTAAT

Sport2Inspire heeft een voorstel voor de Gemeente Haaksbergen geformuleerd voor een evenement dat bijdraagt aan de positionering van Haaksbergen. Bovendien hebben wij de beleidsvisie van Gemeente Haaksbergen gericht geadviseerd bij het organiseren van sportevenementen.

Linda ten Thije Boonkkamp – van de Wege | Coördinator en beleidsmedewerker ontwikkeling Gemeente Haaksbergen:

“Sport2Inspire heeft invulling gegeven aan de opdracht om te komen tot een voorstel voor een evenement dat bijdraagt aan de positionering van Haaksbergen, hierbij  is goed rekening gehouden met onze wensen en uitgangspunten. Martijn (Sport2Inspire) heeft oog voor de wensen en belangen van verschillende partijen, dat is voor ons van groot belang voor het brede draagvlak. Het opgeleverde document is helder en op een beeldende manier gepresenteerd, waardoor voor verschillende partijen goed inzichtelijk wordt, welke uitgangspunten gebruikt zijn, welke stappen gezet moeten worden en wat de ideeën zijn.”