Wij zijn op zoek naar een sportief ingestelde (online) sportmarketeer (start vanaf september 2021). Een (toekomstig) professional die zich middels een stage verder wil ontwikkelen in de sport. Zoektermanalyses uitvoeren, het opzetten van effectieve communicatie campagnes en (online) content creatie is voor jou een uitdaging.

Sport2Inspire is een startup en het eerste sportmarketingbureau van Oost-Nederland. Wij mogen ons dagelijks bezighouden met gave sportmarketingvraagstukken voor bedrijven, gemeenten, verenigingen en sporters.

Tijdens de stageperiode ga je je onder andere bezighouden met het ontwikkelen van (online) content gericht op de door ons omschreven klantpersona’s. Het doel is om een nog professionele uitstraling te realiseren en het bereik binnen deze klantgroepen te vergroten. Daarnaast denk je actief mee over de kansen en mogelijkheden van onze opdrachtgevers binnen de sportsponsoring, positionering en activatie.

Je zit bovenop de actie van Sport2Inspire en loopt mee in het hart van de sportmarketing. Van creatieve social media berichten maken, van SEO & SEA optimalisatie en complexe sportmarketing vraagstukken krijg jij energie.

Lotte Knuif over haar stage en werkzaamheden bij Sport2Inspire: “De stage bij Sport2Inspire was een absolute meerwaarde voor mijn toekomstige carrière in de sport! Martijn heeft mij een unieke inkijk gegeven in de wereld van sportmarketing. In een klein halfjaar heb ik alle ins en outs van sportmarketing geleerd van een gedreven topmarketeer door mee te denken bij verschillende interessante en leuke opdrachten. Martijn heeft door zijn persoonlijke begeleiding ervoor gezorgd dat ik mezelf op persoonlijk en professioneel vlak enorm heb kunnen ontwikkelen.”

Joris Groniger (Sportkunde @Windesheim) over zijn afstudeerstage bij Sport2Inspire: “Tijdens mijn afstudeerstage bij Sport2Inspire heb ik veel geleerd op het gebied van sportmarketing/communicatie. Door een kleine organisatie heb ik de mogelijkheid gekregen om het werkveld écht te mogen ervaren. Mede hierdoor heb ik veel ervaring opgedaan in de praktijk. Naast de inspanning van het harde werken was er ook altijd tijd voor ontspanning in de vorm van een potje pingpong. Een leerzame en gemoedelijke sfeer staat centraal bij Sport2Inspire!”

WAT WIJ VRAGEN:

 • Een stagiair die kan starten in september 2021;
 • Met minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Een passie voor sport;
 • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel, bent leergierig en flexibel;
 • Je wilt zo veel mogelijk kennis opdoen;
 • Je bent ambitieus en vindt het leuk om zelf initiatief te nemen;
 • Je krijgt dingen altijd gedaan;

WAT WIJ BIEDEN:

 • Een plek in het hart van de sportmarketing in Oost-Nederland;
 • Professionele een-op-een begeleiding;
 • Je leert de wereld van de sportsponsoring veel beter begrijpen;
 • Veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief;
 • Een mooie opstap en groot netwerk in de sportmarketing.

Interesse?

Ben jij of ken jij deze online marketeer? Stuur dan je motivatie en CV naar Martijn van der Lee, via: Martijn@sport2inspire.nl We zien je reactie graag tegemoet!