In opdracht van HSC’21 adviseert Sport2Inspire de sponsorcommissie van de voetbalverenging uit Haaksbergen en stelt het een sponsorplan op. HSC’21 is een club opgericht op 21 juni 1921 en in de loop der jaren uitgegroeid tot één van de grootste voetbalverenigingen uit de regio. Het eerste elftal van de club speelt al bijna 30 jaar in de allerhoogste klasse van het amateurvoetbal. Vanaf het seizoen 2016/2017 speelt de hoofdmacht in de nieuwgevormde 3e divisie. Voorlopig hoogtepunt is het algemeen kampioenschap van Nederland bij de amateurs in 1999.

HSC’21 wil ook in de toekomst verzekerd zijn van succes en besteedt daarom veel aandacht aan de jeugd. Een actief jeugdbeleid op het gebied van begeleiding, training en coördinatie moet ervoor zorgen dat de club tot in lengte van jaren aan de top blijft.

De commerciële voorwaarden dienen te worden geoptimaliseerd om de sportieve doelstellingen te kunnen blijven realiseren. Een mooie uitdaging voor Sport2Inspire om samen met de sponsorcommissie de regio te laten inspireren door en te verbinden met de ‘groen witten’ uit Haaksbergen.