fbpx

KNVB Expertise

Home/KNVB Expertise

KNVB EXPERTISE

Dienst: Ondersteuning & Uitvoering

Voor meer informatie: info@sport2inspire.nl

OPDRACHT

Sport2Inspire heeft de KNVB Expertise op projectbasis versterkt. Het ging om de periode van januari tot en met mei 2020. Martijn van der Lee heeft binnen deze opdracht vooral ondersteuning verleend binnen de Community Commercie, Community Marketing en het Kenniscongres 2020.

OVER KNVB EXPERTISE

De KNVB Expertise zet zich in op het professionaliseren van de bedrijfstak voetbal via onderzoek, kennisdeling, opleiding en advies. Zo faciliteert KNVB Expertise hoogwaardige kennisdeling voor medewerkers, managers, directieleden en toezichthouders van alle 34 BVO’s in Nederland. De vier expertisegebieden waarbinnen KNVB Expertise actief is zijn de organisatieontwikkeling, financieel, marketing en sponsoring.

RESULTAAT

Coen Nieuwpoort, Koninklijke Nederlandse Voetbal Bond (KNVB Expertise):

“In de eerste helft van 2020 heeft Martijn van Sport2Inspire het team van KNVB Expertise op projectbasis versterkt. Martijn toonde zich vanaf het begin een toegevoegde waarde in het team, met zijn kennis van de branche en inhoudelijke kennis over het Marketing- en Communicatievak. Toen we door de Covid-19 crisis gedwongen vanuit huis moesten werken en onze dienstverlening tegen het licht moesten houden, toonde Martijn zich een teamplayer in de omgang, mét een visie op ons functioneren. Martijn heeft ons geholpen bij het realiseren van de seizoen doelstellingen.”