De laatste tijd hebben we hard gewerkt aan een nieuwe eigentijdse website voor Nederlandskampioen Alpineskiën, Steffan Winkelhorst. De website was verouderd en bij de groeiende ambities en topprestaties van Steffan hoort natuurlijk een passende online omgeving. Niet alleen het uiterlijk van de website is veranderd, ook de functionaliteiten en informatievoorziening is geoptimaliseerd. Een flinke stap vooruit!

De social media heeft een prominentere rol gekregen, de uitstraling is meer gericht op (top)skisport, sportiviteit en er is gebruik gemaakt van meer actie beelden.

De vernieuwing van de website was hard nodig. De site is nu sneller, moderner en goed bruikbaar op alle (mobiele) apparaten. Wat niet is veranderd, is dat je hier nog steeds terecht kan voor alle informatie over de prestaties, ontwikkelingen en verhalen van Steffan Winkelhorst en zijn weg richting de Olympische spelen 2022 en de wereldtop.

Steffan gooit nu niet alleen op de lange latten hoge ogen, maar met de vernieuwde website en een nieuw logo kan hij zich ook online, in uitstraling en branding al meten met de wereldtop van het alpine skiën.

Ook een website realiseren die het visitekaartje is voor uw sport, sportieve ambities, vereniging of club? Neem gerust contact met ons op!