Lotte gaat Sport2Inspire verlaten. Bij Sport2Inspire heeft Lotte zich twee dagen in de week ingezet voor verschillende sportmarketing en communicatie vraagstukken. Als Marketing Manager van CLUBMERK is ze tevens verantwoordelijk geweest voor de online performance van dit breedte-sport label van Sport2Inspire.

Martijn van der Lee; “Aan het begin van de tweede periode die Lotte hier heeft gewerkt (eerst als stagiaire) hebben we gesproken over de ambities van Lotte. Ze gaf aan uiteindelijk fulltime aan het werk te willen in de (sport)eventbranche. Bij Sport2Inspire heeft Lotte op het gebied van sportmarketing en -communicatie mooie stappen kunnen maken. Bij Sportvibes heeft Lotte nu een fulltime uitdaging in de sportevents gevonden en kan ze de opgedane kennis bij Sport2Inspire inzetten. Wij staan als Sportmarketingbureau onder andere voor ontwikkeling. Uiteraard geldt dit ook voor onze eigen medewerkers. Het is mooi dat Lotte door haar ontwikkelingen haar ambitie waar kan maken. We gaan haar enthousiasme, creativiteit en gezelligheid missen. Wij wensen haar heel veel succes bij Sportvibes.”  

Lotte over haar vertrek: “Na mijn afstuderen was ik erop gebrand om lekker in het werkveld aan de slag te gaan. Maar toen kwam corona… Na goede gesprekken met Martijn kreeg ik de kans om bij Sport2Inspire aan de slag te gaan om het sublabel CLUBMERK in de markt te gaan zetten. Bij Sport2Inspire heb ik veel stappen gemaakt als sportmarketeer. Deze ontwikkeling heeft ervoor gezorgd dat ik uiteindelijk bij Sportvibes als Junior Digital & Social mediamanager aan de slag ga! Sport2Inspire heeft mij geholpen om mijn ambitie waar te maken. Ik wil Martijn ontzettend bedanken voor het vertrouwen, de begeleiding en de leuke en vooral leerzame tijd!”