Sport2Inspire en Mels Creatieve communicatie (beide bedrijven uit Haaksbergen) intensiveren de samenwerking. Beide partijen werkten al samen aan de opdrachten voor onder andere voetbalvereniging HSC’21 (sponsorplan en uitingen), Nederlands kampioen alpineskiën Steffan Winkelhorst (Sponsorplan en website) en gemeente Borne (website). Deze samenwerking beviel beide partijen en de opdrachtgevers dermate goed, dat is besloten om samen CLUBMERK op te richten.

CLUBMERK is dé partner voor amateurclubs om de commerciële omzet te verhogen door middel van het professionaliseren van de marketing, communicatie en salesactiviteiten binnen de club. Wij ondersteunen de club middels trainingen, sponsorcampagnes, sponsorbrochures, Social Visuals en meer. Neem snel een kijkje op de compleet nieuwe website CLUBMERK.nl voor alle mogelijkheden en om een afspraak te maken.

Mels Put, eigenaar van Mels Creatieve Communicatie, over de volgende stap in de samenwerking: “Sport2Inspire en Mels Creatieve Communicatie werken al een tijdje prettig samen. De gecombineerde expertise van ons als creatief communicatiebureau en de kennis van marketing en sales binnen de sport van Sport2Inspire maakt dat wij niet alleen een goede visuele identiteit kunnen creëren maar ook op de inhoud van meerwaarde zijn voor de clubs.”

Martijn van der Lee, eigenaar van Sport2Inspire, over het nieuwe label: “Met CLUBMERK kunnen wij de clubs beter bedienen en is het voor de clubs herkenbaarder en duidelijker wat wij voor hen kunnen betekenen. We waren al een tijdje aan het kijken hoe wij clubs beter op de hoogte konden houden van onze ondersteunende diensten en producten, met CLUBMERK geven wij hier een goede invulling aan. De samenwerking met Mels Creatieve Communicatie is in eerdere opdrachten zeer positief bevallen en hebben mooie resultaten opgeleverd met zeer tevreden klanten. Een goede basis om deze stap met elkaar te zetten.”