fbpx

Sport2Inspire

decathlon

opdrachtgever

Decathlon is de grootste sportwinkel van Nederland. Bij Decathlon vind je 65 sporten, met de bijbehorende sportartikelen. In de zomermaanden vind je in alle winkels een zeer uitgebreid aanbod aan kampeerartikelen. Maar Decathlon staat (wereldwijd)
ook bekend om haar fietsen van
het eigen merk B’Twin.

MISSIE
Sporten toegankelijk maken
voor iedereen! Dat is het
doel van Decathlon. 

opdracht

Wij zijn heel trots dat Sport2Inspire mag helpen bij het bedenken van een creatief concept voor de activaties van de Decathlon partners. Sport2Inspire heeft tevens een advies uitgebracht ten aanzien van het opzetten van nieuwe partnerships binnen het bewerkingsgebied van Decathlon Enschede.

resultaat

Wij hebben voor Decathlon een partner- en marketingplan opgeleverd. Hierdoor heeft Decathlon een heldere visie ten aanzien van samenwerkingspartners en kunnen zij gerichter rendement halen uit deze samenwerkingen. Mede naar aanleiding van dit plan is Decathlon Enschede aantoonbaar gegroeid in de omzet. Ook is er nieuw concept, een clubmateriaalscan, ontwikkeld voor Decathlon. Deze scan is succesvol bij meerdere clubs uitgezet, waardoor Decathlon meer materialen verkoopt aan verenigingen in het bewerkingsgebied.

Review

"De samenwerking met Martijn en Sport2Inspire werkt ontzettend goed. Martijn kan zich met zijn enthousiasme goed levelen met onze werknemers."
Wim Westerveld
Store leader Enschede