fbpx

Sport2Inspire

decathlon

opdrachtgever

Decathlon is de grootste sportwinkel van Nederland. Bij Decathlon vind je 65 sporten, met de bijbehorende sportartikelen. In de zomermaanden vind je in alle winkels een zeer uitgebreid aanbod aan kampeerartikelen. Maar Decathlon staat (wereldwijd)
ook bekend om haar fietsen van
het eigen merk B’Twin.

MISSIE
Sporten toegankelijk maken
voor iedereen! Dat is het
doel van Decathlon. 

opdracht

Wij zijn heel trots dat Sport2Inspire mag helpen bij het bedenken van een creatief concept voor de activaties van de Decathlon partners. Sport2Inspire heeft tevens een advies uitgebracht ten aanzien van het opzetten van nieuwe partnerships binnen het bewerkingsgebied van Decathlon Enschede.

resultaat

Onze samenwerking met Decathlon heeft geresulteerd in een succesvol partner- en marketingplan, waardoor Decathlon een duidelijke visie heeft op samenwerkingspartners en gerichter rendement kan halen uit deze partnerships. Dit heeft geleid tot aantoonbare groei in omzet voor Decathlon Enschede. Daarnaast hebben wij samen met Decathlon een nieuw concept ontwikkeld, namelijk de clubmateriaalscan, welke succesvol is uitgezet bij meerdere clubs. Door deze scan verkoopt Decathlon meer materialen aan verenigingen in het bewerkingsgebied.

Review

"De samenwerking met Martijn en Sport2Inspire werkt ontzettend goed. Martijn kan zich met zijn enthousiasme goed levelen met onze werknemers."
Wim Westerveld
Store leader Enschede