Sport2Inspire gaat de gemeente Haaksbergen adviseren en ondersteunen. Sport2Inspire, dat gevestigd is in Haaksbergen gaat samen met Haaksbergen promotie en verschillende lokale stakeholders de mogelijkheden, de positionering en propositie in kaart brengen voor het organiseren van een groot sportevenement.

Martijn van der Lee oprichter van Sport2Inspire over deze samenwerking: “Wij zijn erg trots dat wij nu ook Haaksbergen kunnen toevoegen aan het lijstje van Twentse gemeentes die we op sportmarketing gebied mogen adviseren en ondersteunen. Samen met verschillende stakeholders uit Haaksbergen gaan we in kaart brengen wat de mogelijkheden zijn voor een boven lokaal sportevenement. Wij zijn als Sportmarketingbureau dagelijks bezig om de commerciële en maatschappelijke waarde van sport in Twente en de Achterhoek te vergroten. Deze opdracht past daarom ook erg goed bij Sport2Inspire.”

De opdrachtgever over het resultaat:

“Sport2Inspire heeft invulling gegeven aan de opdracht om te komen tot een voorstel voor een evenement dat bijdraagt aan de positionering van Haaksbergen, hierbij  is goed rekening gehouden met onze wensen en uitgangspunten. Martijn (Sport2Inspire) heeft oog voor de wensen en belangen van verschillende partijen, dat is voor ons van groot belang voor het brede draagvlak. Het opgeleverde document is helder en op een beeldende manier gepresenteerd, waardoor voor verschillende partijen goed inzichtelijk wordt, welke uitgangspunten gebruikt zijn, welke stappen gezet moeten worden en wat de ideeën zijn.”

– Linda ten Thije Boonkkamp – van de Wege | Coördinator en beleidsmedewerker ontwikkeling Gemeente Haaksbergen –