In februari 2020 zijn Martijn van der Lee van Sport2Inspire en Johan Rietveld van SEE agency een officiële samenwerking aangegaan. SEE agency een sportmarketingbureau dat onder andere gespecialiseerd is in het ontwikkelen van activatie concepten, partnerships en nieuwe verdienmodellen voor sportorganisaties, evenementenbureaus en het bedrijfsleven. SEE agency heeft onder andere gewerkt voor Vitesse, Eredivisie CV, La League, Curacao Football Federation, de Cruyff Foundation 14K Run en NOC*NSF

 Met deze samenwerking zijn beide bureaus beter in staat om in te spelen op de behoefte in de markt en kan er een breed scala aan producten en diensten worden aangeboden binnen het sportmarketing domein.

Sport2Inspire en SEE agency hebben al vaker samengewerkt in grote projecten, onder andere voor de Eredivisie CV. Dit heeft nu geleid tot een intensivering van de samenwerking.

Martijn van der Lee over de samenwerking met SEE-agency: “Het is mooi dat wij nu daadwerkelijk als samenwerkingspartners aan elkaar verbonden zijn. Johan geeft met zijn ervaring Sport2Inspire een enorme boost. Op deze manier kunnen wij onze huidige en ook potentiële klanten nog beter van dienst zijn binnen alle facetten van de sportmarketing.”

Ga naar de website see-agency.com

E-mail: johan@see-agency.com

Mobiel: +31 6 45 50 11 30