fbpx

Saxion

Home/Saxion

SAXION

Dienst: Ondersteuning & Uitvoering

Voor meer informatie: info@sport2inspire.nl

OPDRACHT

In opdracht van Hogeschool Saxion heeft Sport2Inspire onder andere gastcolleges over sportmarketing en sportsponsoring gegeven. Daarnaast is er een gezamenlijk onderzoek opgezet voor het project ‘sponsorplan’. 70 studenten Sportmarketing werkten onder toezicht van gespecialiseerde docenten en Sport2Inspire aan een praktijkgericht onderzoek en plan.

OVER SAXION

Saxion is een hogeschool voor het hoger beroepsonderwijs (hbo). In Apeldoorn, Deventer en Enschede studeren ruim 26.000 studenten. Saxion biedt uiteenlopende opleidingen en bijzondere afstudeerrichtingen of specialisaties, zowel nationaal als internationaal. Samen met bedrijven en instellingen wordt door de lectoraten toegepast onderzoek gedaan. Daarnaast heeft onze Parttime School een gevarieerd aanbod van bij- en nascholing.

RESULTAAT

Door het geven van verschillende gastcolleges heeft Sport2Inspire deze studenten geïnspireerd over sportmarketing en sportsponsoring. Daarnaast probeert Sport2Inspire door de samenwerking zicht te verbinden met sportmarketeers van de toekomst. Het onderzoek door de studenten heeft inzicht gegeven over de haalbaarheid en de invulling van een nieuw Sportclub Support Platform.