Soccer Camps United B.V. organiseert Soccer Camps en voetbaldagen voor meerdere Betaald Voetbal Organisaties (BVO’s) waaronder Willem II, NAC Breda, Go Ahead Eagles, Heracles Almelo en Cambuur Leeuwarden. Het initiatief van Soccer Camps en de Voetbaldagen draagt bij aan de diverse doelstellingen binnen het strategisch beleid van een professionele voetbalclub. De opbouw van de fanbase, het binden van een nieuwe sponsorgroep, aansluiting zoeken bij het voetbalbeleid en het realiseren van directe gegarandeerde financiële inkomsten zijn belangrijke onderdelen.

Soccer Camps United heeft enkele enthousiaste marketeers in dienst die verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van de marketingactiviteiten. Gezien de explosieve groei van de organisatie en het aantal Soccer Camps en voetbaldagen, vraagt Soccer Camps United Sport2Inspire  mee te denken in de realisatie van campagnes en het jaarplan. Sport2Inspire is gevraagd hierbij ondersteuning te bieden middels een jaarplanning voor de marketing en communicatieactiviteiten.

Martijn van der Lee over de samenwerking; “De Soccer Camps en voetbalmiddagen zijn altijd zeer professioneel en goed georganiseerd. Een ware beleving voor de deelnemers. Het doel is om zoveel mogelijk kinderen te laten genieten van de gave Soccer Camps en voetbalmiddagen met de helden van hun favoriete club. Het leuke is dat kinderen zich echt even een profvoetballer voelen. Mooi om met Sport2Inspire op deze manier samen te werken met Soccer Camps United.”

Voor meer informatie over Soccer Camps united B.V. klik hier