Vanwege de positieve ontwikkelingen bij Sport2Inspire zijn we op zoek gegaan naar een nieuw onderkomen. Haaksbergen, liggend in Twente en grenzend aan de Achterhoek, is een ideale locatie voor hét sportmarketingbureau van Oost-Nederland. De Werfheegde 23 is een verzamelgebouw waar Sport2Inspire de mogelijkheid heeft om verder te groeien en in contact kan komen met Haaksbergse ondernemers.

Eigenaar van Sport2Inspire Martijn van der Lee: “Het is een toegevoegde waarde om samen met andere bedrijven in een pand te zitten. Naast de contacten, het delen van kennis en de gezelligheid is het natuurlijk nog mooier wanneer je elkaar onderling kunt ondersteunen bij opdrachten.

Wij als Sportmarketingbureau werken samen met diverse bedrijven met verschillende expertises zoals ICT, Online marketeers, ontwerpers, evenementenbureaus etc. Hoe mooi zou het zijn wanneer (een deel van) deze expertise ook in het pand komt te zitten? Deze specifieke expertises zitten er op dit moment nog niet, maar wij hopen dat deze bedrijven zich hier ook gaan vestigen zodat er een bedrijfspand ontstaat waar actief kennis gedeeld gaat worden.”

Word jij mijn nieuwe medehuurder en gaan wij elkaar inspireren? Kijk hier voor de mogelijkheden.

Eens van gedachten wisselen over inspireren in de sport? Je bent altijd welkom bij Sport2Inspire aan de Werfheegde 23.

Later meer over het nieuwe onderkomen van Sport2Inspire.