Dienst: Ondersteuning & Uitvoering

Voor meer informatie: info@sport2inspire.nl

De opdracht van Sportbedrijf Almelo voor Sport2Inspire is het geven van een workshop over sponsoring in de sport. Deze workshop is bedoeld voor Almelose sportverenigingen.


De missie van Sportbedrijf Almelo is ‘Sport en bewegen voor iedere inwoner van Almelo’ daarbij hecht men grote waarde aan het mogelijk en toegankelijk maken van sport en bewegen voor iedere inwoner van Almelo. Sportbedrijf Almelo zet zich daarnaast in voor de vrijwilligers van de verenigingen door het bieden van verenigingsondersteuning. Ieder sportseizoen organiseert het Sportbedrijf  vier verenigingsbijeenkomsten over relevante thema’s voor sportverenigingen. Denk hierbij aan thema’s als ‘Veilig Sportklimaat’, ‘Sponsoring’ en ‘Het promoten van de sportvereniging’.

Sport2Inspire gaf met succes de workshop – ‘Sponsoring is een sport’ – aan Almelose sportverenigingen. De workshop was met 20 deelnemers binnen 1,5 dag vol. Een mooie opkomst en een zeer interessante avond met uiteenlopende uitdagingen op het gebied van marketing en sponsoring. Wij mochten de verenigingen meenemen in de wereld van sportsponsoring en -marketing middels ‘de 7 stappen voor een sponsorplan’.

De training is door de deelnemers gemiddeld beoordeeld met een 7,7.