fbpx

SportNatuur

Home/SportNatuur

SPORTNATUUR

Dienst: Strategie & Concept + Ondersteuning & Uitvoering

Voor meer informatie: info@sport2inspire.nl

OPDRACHT

SportNatuur en Sport2Inspire hebben de handen in één geslagen om SportNatuur als sportmarketing initiatief in de markt te zetten. Het doel is om het concept SportNatuur te realiseren om sport en de natuur meer met elkaar laten te verbinden. Wij ondersteunen het concept SportNatuur voor de Gemeente Haaksbergen.

OVER SPORTNATUUR

SportNatuur is een concept als sportieve en toeristische aanjager, die op lokaal en regionaal niveau de sportomgeving en natuur actief met elkaar verbindt. SportNatuur is uniek en het eerste recreatie sportpark zonder hekken en slagbomen. Het is de verbinder tussen inspanning en ontspanning, tussen indoor en outdoor, tussen bestaande sportfaciliteiten en nieuwe accommodaties. SportNatuur verbindt ook met het plaatselijke en lokale bedrijfsleven. Bij SportNatuur draait het om sporten, voeden en herstellen in de natuur. Hierbij zijn de lokale ondernemers onmisbaar.

RESULTAAT

Sport2Inspire heeft samen met SportNatuur subsidies verkregen voor de onderzoeksfase van dit concept. Uiteindelijk is een projectplan opgeleverd die de volgende stappen van SportNatuur voor de Gemeente Haaksbergen in kaart brengt.

Op Tubantia staat een mooi artikel over SportNatuur en de samenwerking met Sport2Inspire, klik hier om dit te lezen.