Sport2Inspire heeft voor enkele lopende projecten het team versterkt met Martijn Brinkman en Lotte Knuif. De twee talentvolle en enthousiaste nieuwelingen stellen zich graag even aan jullie voor:

Lotte Knuif: “Ik ben 21 jaar en vierdejaars studente Toerisme Management. Gedurende het komende half jaar (september – januari) ben ik werkzaam als stagiaire sportmarketing & events bij Sport2Inspire. Ik ga in die periode onder andere onderzoek doen naar de extra marktkansen voor Sport2Inspire. Het is mijn ambitie om ooit als manager bij een groot sportevenement aan het roer te staan. Sport2Inspire is hierin een mooie beginroute om te nemen. Ik hoop de aankomende maanden mijn ervaring, kennis en netwerk binnen de sportsector uit te breiden om zo mijn ambitie waar te kunnen maken!

Klik hier voor meer info over Lotte

Martijn Brinkman: “Ik ben eveneens 21 jaar, wonend in Enschede. Sinds begin augustus loop ik mee met enkele, specifieke projecten bij Sport2Inspire op het gebied van Sales en sponsoring. Via Sport2Inspire wil ik mijn kennis en kunnen verder uitbreiden door, onder begeleiding van Martijn, te werken in verschillende facetten in de sport. Op deze manier wil ik mij verder ontwikkelen om zo uiteindelijk een fulltime functie (in de sport) te gaan bekleden.”

Klik hier voor meer info over Martijn

Oprichter Sport2Inspire – Martijn van der Lee: “Sport2Inspire is, als eerste sportmarketingbureau in Oost-Nederland en startende onderneming, volop in ontwikkeling. Hierbij hebben we te maken met verschillende projecten, ontwikkelingen en uitdagingen. Ik ben dan ook erg blij dat twee jonge en enthousiaste sportmarketeers (in spé) Sport2Inspire komen ondersteunen. Door middel van hun opleiding, werkervaring en achtergrond voegen Lotte en Martijn op verschillende gebieden iets toe aan Sport2Inspire en Sport2Inspire biedt op zijn beurt een leerzame stageplek en een opstap voor jonge starters zoals Martijn richting een fulltime functie op de arbeidsmarkt.”