Dienst: Strategie & Concept

Voor meer informatie: info@sport2inspire.nl

OPDRACHT”

]Judo Bond Nederland heeft Sport2Inspire gevraagd om een strategisch adviesplan betreft een Judo Interventie te realiseren. Wij hebben geadviseerd in de processtappen rondom de implementatie van de interventie. Daarnaast heeft Sport2Inspire een flexibel financieel meerjarenmodel opgeleverd.

 

Judo Bond Nederland (JBN) is de overkoepelende organisatie voor de sporten aikido, jiujitsu en judo. De sporter kan op zijn/haar eigen niveau met plezier beleven, in wedstrijd- en sportvormen die passen bij de wensen en behoeften. Zij helpen mensen van jong en oud om geestelijk en lichamelijk in balans te komen en te blijven.

De JBN behartigt de belangen van alle aangesloten leden, zowel clubs als individuen. Dat doen zij niet alleen. Vele vrijwilligers spelen op alle niveaus een belangrijke rol bij de uitvoering van activiteiten.

Benny van den Broek, Coördinator Sportparticipatie Judo Bond Nederland over het resultaat: Martijn heeft voor de JBN meegedacht in de processtappen rondom de implementatie van een verdienmodel voor een judo interventie. Ook heeft hij een bruikbaar rekenmodel gemaakt om flexibel in te zetten in de verschillende fasen van het proces. Mede door zijn enthousiasme en geloof in de interventie hebben we voortvarend doorgepakt. De eerste pilot fase draait. Op het moment worden er gesprekken gevoerd om deze interventie verder uit te rollen.

Sport2Inspire blikt samen met Koen in ’t Veld, Sales- en partnermanager bij Judo Bond Nederland (JBN), terug op de samenwerking. Voor het gehele interview, ga naar: https://www.sport2inspire.nl/een-terugblik-op-de-samenwerking-van-judo-bond-nederland-en-sport2inspire/