fbpx

Sport2Inspire

decathlon | kipsta

opdrachtgever

Decathlon | Kipsta, opgericht in 1998, is een samengesteld woord: KIP komt van het Franse équipe (ploeg) en in STA hoor je stadion, samen maakt dat dus "stadionteam". Kipsta is in de eerste plaats een productontwerper: al meer dan 20 jaar ontwerpt Kipsta producten voor voetballers, ongeacht hun niveau, met als doel het dagelijkse leven van elke speler, liefhebber of voetbalclub te verbeteren met op maat gemaakte producten aan de beste (maar écht de beste) prijs-kwaliteitverhouding. MISSIE

missie

De voetbalsport toegankelijk maken voor iedereen! Dat is het doel van Decathlon | Kipsta. ​

opdracht

Sport2Inspire helpt Kipsta bij de verdere ontwikkelingen van partnerships binnen de Nederlandse voetbalsport. Daarbij bedenkt Sport2Inspire creatieve concepten voor de activaties bij partners. 

resultaat

Wij ondersteunen Decathlon | Kipsta in het meerjarenplan om met partnerships echt te winnen. Daarbij zetten wij ons netwerk en expertise in en ondersteunen wij het team dat verantwoordelijk is voor deze partnerships.

Review

"Wij hebben de samenwerking altijd als erg positief ervaren. Buiten het feit dat het altijd prettig communiceren is met elkaar, laat sport2inspire ons net anders tegen dingen aankijken. Buiten de opdracht om hebben we veel opgestoken van de kennis van Martijn als het gaat om branding, activaties en hoe je bijvoorbeeld het maximale uit partnerships haalt."
Pascal te Kopple
Leader Kipsta Football Clubs