fbpx

Sport2Inspire

hsc'21 Haaksbergen

opdrachtgever

HSC’21 is een club opgericht op 21 juni 1921 en in de loop der jaren uitgegroeid tot één van de grootste voetbalverenigingen uit de regio. Het eerste elftal van de club speelt al bijna 30 jaar in de allerhoogste klasse van het amateurvoetbal. Vanaf het seizoen 2016/2017 speelt de hoofdmacht in de nieuwgevormde 3e divisie. Voorlopig hoogtepunt is het algemeen kampioenschap van Nederland bij de amateurs in 1999.

missie

HSC’21 wil ook in de toekomst verzekerd zijn van succes en besteedt daarom veel aandacht aan de jeugd. Een actief jeugdbeleid op het gebied van begeleiding, training en coördinatie moet ervoor zorgen dat de club tot in lengte van jaren aan de top blijft. De commerciële voorwaarden dienen te worden geoptimaliseerd om de sportieve doelstellingen te kunnen blijven realiseren. Een mooie uitdaging voor Sport2Inspire om samen met de sponsorcommissie de regio te laten inspireren door en te verbinden met de ‘groen witten’ uit Haaksbergen.

opdracht

In opdracht van HSC’21 geeft Sport2Inspire de sponsorcommissie van de voetbalverenging uit Haaksbergen advies over het commerciële beleid. Daarnaast heeft Sport2Inspire de opdracht gekregen om een sponsorplan op te stellen. 


resultaat

Wij zijn verheugd te kunnen melden dat Sport2Inspire onlangs heeft samengewerkt met HSC '21 om het commerciële beleid van de club te optimaliseren. Onze expertise heeft er in samenwerking met HSC '21 voor gezorgd dat er een gedegen plan is opgesteld om het commerciële beleid van de club te verbeteren. Om het commerciële beleid visueel te maken, hebben wij een sponsorbrochure ontwikkeld die volledig in lijn is met de huisstijl van HSC '21. Met behulp van advertorials is deze brochure gefinancierd, waardoor HSC '21 kosten heeft kunnen besparen. De samenwerking met HSC '21 is een mooi voorbeeld van hoe Sport2Inspire organisaties kan ondersteunen bij het verbeteren van hun commerciële beleid. Wij zijn trots op het resultaat en kijken uit naar nieuwe uitdagingen om andere organisaties te helpen bij het behalen van hun commerciële doelstellingen. Mocht u meer willen weten over onze dienstverlening of wilt u samen met ons uw commerciële beleid optimaliseren, neem dan gerust contact met ons op.

Review

"Samen met Sport2Inspire gaat HSC’21 naar een next level. Groei in sponsormogelijkheden is een werkelijkheid geworden."
Michel Wentink
Voorzitter HSC'21