fbpx

Sport2Inspire

judo bond Nederland

opdrachtgever

Judo Bond Nederland (JBN) is de overkoepelende organisatie voor de sporten aikido, jiujitsu en judo. JBN behartigt de belangen van alle aangesloten leden, zowel clubs als individuen. Dat doen zij niet alleen. Vele vrijwilligers spelen op alle niveaus een belangrijke rol bij de uitvoering van activiteiten.

missie

Judo Bond Nederland (JBN) is de verbindende aanjager voor budo in Nederland. Sporters kunnen aikido, jiujitsu en judo op eigen niveau met plezier beleven, in wedstrijd- en sportvormen die passen bij de wensen en behoeften. JBN helpt mensen van jong en oud, om geestelijk en lichamelijk in balans te komen en te blijven.

opdracht

Judo Bond Nederland heeft Sport2Inspire gevraagd om een strategisch adviesplan voor een Judo Interventie te realiseren. Wij hebben geadviseerd in de processtappen rondom de implementatie van de interventie. Daarnaast heeft Sport2Inspire een flexibel financieel meerjarenmodel opgeleverd.

resultaat

Benny van den Broek, Coördinator Sportparticipatie Judo Bond Nederland over het resultaat: " Martijn heeft voor JBN meegedacht in de processtappen rondom de implementatie van een verdienmodel voor een judo interventie. Ook heeft hij een bruikbaar rekenmodel gemaakt om flexibel in te zetten in de verschillende fasen van het proces. Mede door zijn enthousiasme en geloof in de interventie hebben we voortvarend doorgepakt. De eerste pilot fase draait. Op het moment worden er gesprekken gevoerd om deze interventie verder uit te rollen.

Review

Martijn heeft voor de JBN meegedacht in de processtappen rondom de implementatie van een verdienmodel voor een judo interventie. Ook heeft hij een bruikbaar rekenmodel gemaakt om flexibel in te zetten in de verschillende fasen van het proces. Mede door zijn enthousiasme en geloof in de interventie hebben we voortvarend doorgepakt. De eerste pilot fase draait. Op het moment worden er gesprekken gevoerd om deze interventie verder uit te rollen.
Benny van den Broek
Coördinator Sportparticipatie Judo Bond Nederland