fbpx

Sport2Inspire

knbb

opdrachtgever

-

missie

-

opdracht

Sport2Inspire heeft de KNBB ondersteunt bij de ontwikkeling van een projectplan voor een software innovatie. De KNBB is een bond bestaande uit de secties Biljart, Carambole, Snooker en Pool en heeft ruim 30.000 leden. zie voor meer informatie Knbb.nl Een mooie uitdagende opdracht waarbij Sport2Inspire op de expertises strategie, vormgeving, marketing en communicatie van toegevoegde waarde kon zijn voor de KNBB.

resultaat

Reactie van de opdrachtgevers: Willem La Riviere, Directeur Koninklijke Nederlandse Biljartbond: Sport2Inspire heeft voor ons een projectplan herschreven waarmee deze geschikt is om in te dienen voor een innovatiesubsidie. De samenwerking om tot dit eindplan te komen was heel prettig, vakkundig en doelgericht.

Review

"Wij hebben de samenwerking altijd als erg positief ervaren. Buiten het feit dat het altijd prettig communiceren is met elkaar, laat sport2inspire ons net anders tegen dingen aankijken. Buiten de opdracht om hebben we veel opgestoken van de kennis van Martijn als het gaat om branding, activaties en hoe je bijvoorbeeld het maximale uit partnerships haalt."
Pascal te Kopple
Leader Kipsta Football Clubs