fbpx

Sport2Inspire

knbb

opdrachtgever

De Koninklijke Nederlandse Biljart Bond is een bond bestaande uit de secties Biljart, Carambole, Snooker en Pool en heeft ruim 30.000 leden.

missie

De KNBB is de nationale breedte- en topsportorganisatie voor de biljartsport en biedt service aan recreatieve- en competitiespelers. De bond heeft een actieve, wervende en vernieuwende uitstraling en is een prettig huis voor spelers van alle disciplines. De organisatie is transparant en sterk en kenmerkt zich door een geest van samenwerking.

opdracht

Sport2Inspire heeft de KNBB ondersteund bij de ontwikkeling van een projectplan voor een software innovatie. Een mooie uitdagende opdracht waarbij Sport2Inspire op de expertises strategie, vormgeving, marketing en communicatie van toegevoegde waarde kon zijn voor de KNBB.

resultaat

Reactie van de opdrachtgevers: Willem La Riviere, Directeur Koninklijke Nederlandse Biljartbond: "Sport2Inspire heeft voor ons een projectplan herschreven waarmee deze geschikt is om in te dienen voor een innovatiesubsidie. De samenwerking om tot dit eindplan te komen was heel prettig, vakkundig en doelgericht."

Review

“Sport2Inspire heeft voor ons een projectplan herschreven waarmee deze geschikt is om in te dienen voor een innovatiesubsidie. De samenwerking om tot dit eindplan te komen was heel prettig, vakkundig en doelgericht.”
Willem La Riviere
Directeur Koninklijke Nederlandse Biljartbond