fbpx

Sport2Inspire

soccer camps united b.v.

opdrachtgever

Soccer Camps United B.V. organiseert Soccer Camps en voetbaldagen voor meerdere Betaald Voetbal Organisaties (BVO’s) waaronder Willem II, NAC Breda, Go Ahead Eagles, Heracles Almelo en Cambuur Leeuwarden. Het initiatief van Soccer Camps en de Voetbaldagen draagt bij aan de diverse doelstellingen binnen het strategisch beleid van een professionele voetbalclub. De opbouw van de fanbase, het binden van een nieuwe sponsorgroep, aansluiting zoeken bij het voetbalbeleid en het realiseren van directe gegarandeerde financiële inkomsten zijn belangrijke onderdelen.

Chek it out

Voor meer informatie over Soccer Camps united B.V. ga naar www.soccercampsunited.nl.

 

opdracht

Soccer Camps United heeft enkele enthousiaste marketeers in dienst die verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van de marketingactiviteiten. Gezien de explosieve groei van de organisatie en het aantal Soccer Camps en voetbaldagen, vraagt Soccer Camps United Sport2Inspire mee te denken in de realisatie van campagnes en het jaarplan. Sport2Inspire is gevraagd hierbij ondersteuning te bieden middels een jaarplanning voor de marketing en communicatieactiviteiten.

resultaat

Een helder jaarplan dat de over het algemeen jonge marketeers helpt om meer structuur te hebben n de dagelijkse werkzaamheden om zo bij te dragen aan een betere bezetting van de voetbaldagen en kampen.