fbpx

Sport2Inspire

eredivisie cv

opdrachtgever

Sinds 1997 hebben de achttien Eredivisieclubs zich verenigd in de Eredivisie CV. De Eredivisie CV behartigt de belangen van de Eredivisieclubs op zowel nationaal als internationaal niveau. Daarnaast is de Eredivisie CV actief om namens de 18 Eredivisieclubs zoveel mogelijk voetballiefhebbers te verbinden met de eredivisie, door een gezonde exploitatie van de divisie, die tevens hoogwaardig en aantrekkelijk is. 

missie

Een strategisch businessplan te realiseren voor een centraal Ticketingplatform waarop de latente fan zich oriënteert en zijn/haar voetbalkaarten koopt.

opdracht

In opdracht van de Eredivisie CV adviseerde Sport2Inspire de Eredivisie over een inplementatie van een nieuw sportmarketing initiatief.

resultaat

Een uitgewerkt businessplan voor een sportmarketing initiatief dat direct is gecommuniceerd met de Nederlandse BVO's om collectieve samenwerkingen te initiëren.

Review

Sinds 1997 hebben de achttien Eredivisieclubs zich verenigd in de Eredivisie CV. De Eredivisie CV behartigt de belangen van de Eredivisieclubs op zowel nationaal als internationaal niveau. Daarnaast is de Eredivisie CV actief om namens de 18 Eredivisieclubs zoveel mogelijk voetballiefhebbers te verbinden met de eredivisie, door een gezonde exploitatie van de divisie, die tevens hoogwaardig en aantrekkelijk is. Hiermee heeft Martijn ons ontzettend geholpen met het schrijven van een goed businessplan.
Marc Rondagh
Business Development Manager bij Eredivisie CV