fbpx

Sport2Inspire

Sportservice Flevoland

opdrachtgever

Sportservice Flevoland richt zich als provinciale organisatie op de ontwikkeling en uitvoering van het sportbeleid in de provincie Flevoland. Dit sportbeleid, dat wordt opgesteld door de provincie, vormt een belangrijke leidraad voor het werk van Sportservice Flevoland. Het bedrijf wil zoveel mogelijk mensen in beweging krijgen en houden. Dit doen ze door zowel op provinciaal als gemeentelijk niveau instanties en verenigingen te adviseren en te ondersteunen bij hun beleid en/of uitvoering.

missie

Zo veel mogelijk mensen in beweging krijgen en houden.

opdracht

In samenwerking met Sportservice Flevoland hebben wij een expertmeeting verzorgd voor sportevenementorganisaties. Tijdens de meeting namen wij hen mee in de wereld van sportsponsoring en -marketing. Daarnaast hebben wij ook nog verschillende sportverenigingen mogen ondersteunen bij sponsorvraagstukken. Tot slot zijn we toegevoegd aan het expertise netwerk van Sportservice Flevoland om sportorganisaties te ondersteunen bij het neerzetten van een doeltreffende sportmarketingstrategie, een helder sponsorbeleid en/of een krachtige marketing rondom evenementen.

resultaat

Veel positieve reacties op de bijeenkomst! Gemiddeld gewaardeerd met een 8+. Ook zijn we toegevoegd aan het expertise netwerk van Sportservice Flevoland!