fbpx

Sport2Inspire

sportaal

opdrachtgever

Sportaal is het sportbedrijf van Enschede en stimuleert mensen om (samen) te sporten en te zwemmen. Dit door in Enschede sportactiviteiten te organiseren, voor veilige en schone sportaccommodaties te zorgen en sporten voor iedereen bereikbaar te maken.

missie

-

opdracht

Sport2Inspire gaat het grootste sportbedrijf van Twente ondersteunen bij de realisatie van de marketingstrategie met heldere kaders om een consistente vertaling van marketing- en communicatiemiddelen te realiseren. Hierbij staat de rol van Sportaal ‘de ambassadeur van sport’ centraal. Een mooie opdracht die aansluit bij de missie van Sport2Inspire om de maatschappelijk en commerciële impact van sport in Oost-Nederland te vergroten.

resultaat

-

Review

"Wij hebben de samenwerking altijd als erg positief ervaren. Buiten het feit dat het altijd prettig communiceren is met elkaar, laat sport2inspire ons net anders tegen dingen aankijken. Buiten de opdracht om hebben we veel opgestoken van de kennis van Martijn als het gaat om branding, activaties en hoe je bijvoorbeeld het maximale uit partnerships haalt."
Pascal te Kopple
Leader Kipsta Football Clubs