fbpx

Sport2Inspire

sportaal

opdrachtgever

Sportaal is het sportbedrijf van Enschede en stimuleert mensen om (samen) te sporten en te zwemmen. Dit doet het bedrijf door in Enschede sportactiviteiten te organiseren, voor veilige en schone sportaccommodaties te zorgen en sporten voor iedereen bereikbaar te maken.

missie

-

opdracht

Sport2Inspire gaat het grootste sportbedrijf van Twente ondersteunen bij de realisatie van de marketingstrategie met heldere kaders om een consistente vertaling van marketing- en communicatiemiddelen te realiseren. Hierbij staat de rol van Sportaal ‘de ambassadeur van sport’ centraal. Een mooie opdracht die aansluit bij de missie van Sport2Inspire om de maatschappelijke en commerciële impact van sport in Oost-Nederland te vergroten.

resultaat

Sport2Inspire heeft in opdracht van Sportaal een aanzet gemaakt voor een marketingplan. Wij zijn verheugd dat wij Sportaal hebben kunnen ondersteunen bij het opzetten van dit plan om zo hun marketingactiviteiten te verbeteren. Het opstellen van een marketingplan is een belangrijk onderdeel van het bereiken van commerciële doelstellingen en het vergroten van de naamsbekendheid. Met onze expertise en kennis hebben wij een solide basis kunnen creëren voor Sportaal om hun marketingstrategie verder te ontwikkelen.