fbpx

Sport2Inspire

sportbedrijf Almelo

opdrachtgever

-

missie

De missie van Sportbedrijf Almelo is 'Sport en bewegen voor iedere inwoner van Almelo' daarbij hecht men grote waarde aan het mogelijk en toegankelijk maken van sport en bewegen voor iedere inwoner van Almelo. Sportbedrijf Almelo zet zich daarnaast in voor de vrijwilligers van de verenigingen door het bieden van verenigingsondersteuning. Ieder sportseizoen organiseert het Sportbedrijf vier verenigingsbijeenkomsten over relevante thema’s voor sportverenigingen. Denk hierbij aan thema’s als 'Veilig Sportklimaat', 'Sponsoring' en 'Het promoten van de sportvereniging'. Sport2Inspire mocht de verengingen meenemen in de wereld van sportsponsoring en -marketing middels 'de 7 stappen voor een sponsorplan'.

opdracht

In opdracht van Sportbedrijf Almelo gaf Sport2Inspire aan Almelose sportverenigingen de workshop 'Sponsoring is een sport'. De workshop was met 20 deelnemers binnen 1,5 dag vol. Een mooie opkomst en een zeer interessante avond met uiteenlopende uitdagingen op het gebied van marketing en sponsoring.

resultaat

de training is door de deelnemers gemiddeld beoordeeld met een 7,7.

Review

"Wij hebben de samenwerking altijd als erg positief ervaren. Buiten het feit dat het altijd prettig communiceren is met elkaar, laat sport2inspire ons net anders tegen dingen aankijken. Buiten de opdracht om hebben we veel opgestoken van de kennis van Martijn als het gaat om branding, activaties en hoe je bijvoorbeeld het maximale uit partnerships haalt."
Pascal te Kopple
Leader Kipsta Football Clubs