Sport2Inspire heeft voor enkele lopende projecten het team versterkt met Menno Wenting en Max Oude Luttikhuis. De twee talentvolle en enthousiaste nieuwelingen stellen zich graag even aan jullie voor:

Menno Wenting: “Ik ben 22 jaar en ga voor mijn afstuderen aan de opleiding Hotelmanagement op het Saxion bezig met een onderzoek naar de kansen en mogelijkheden van het concept Sportnatuur. Ik ben erg enthousiast over de opdracht en heb veel zin in de komende periode bij Sport2Inspire. Ik weet zeker dat de samenwerking met Martijn en Sport2Inspire een erg leerzame periode voor mij gaat zijn!”

Klik hier voor meer informatie over Menno

Max Oude Luttikhuis: “Ik ben 25 jaar en recent afgestudeerd aan de opleiding Commerciële Economie – Sportmarketing aan het Saxion in Deventer. Na mijn studie wilde ik mijn kennis op het gebied van sport, marketing, events en communicatie graag uitbreiden waardoor ik Sport2Inspire tegenkwam. Het traineeship dat ik de komende tijd bij Martijn en Sport2Inspire kan volgen, gaat er zeer zeker voor zorgen dat ik mijn kennis en kunnen op alle onderdelen van het vak kan gaan aanscherpen door middel van leuke en uitdagende projecten. Na verloop van tijd hoop ik door te kunnen groeien om zodoende een fulltime functie in de (sport)marketing te gaan bekleden.”

Klik hier voor meer informatie over Max

Oprichter Sport2Inspire – Martijn van der Lee over de nieuwe aanwinsten: “Wij zijn trots om twee jonge gemotiveerde sportieve mensen te mogen verwelkomen bij Sport2Inspire. Max gaat als trainee aan het werk bij Sport2Inspire en is volgens ons met zijn afgeronde Sportmarketing opleiding, basketbal achtergrond en gedrevenheid een directe versterking bij huidige, maar ook nieuwe projecten. Menno gaat voor zijn opleiding hotelmanagement afstuderen bij Sport2Inspire. Hij gaat zich voornamelijk richting op de opdracht die wij hebben liggen voor Sportnatuur. Wij wensen beide heren een hele leerzame, fijne en sportieve tijd toe.”