fbpx

Sport2Inspire

Nederlands kampioen skiën Steffan winkelhorst

opdrachtgever

“We zijn vanuit Sport2Inspire enthousiast om samen te werken met een Nederlands kampioen uit Twente in een sport die door vele Nederlanders (op recreatief niveau) wordt beoefend. Daarbij heeft Steffan een ambitieuze en heldere sportieve doelstelling voor de komende periode. Dit spreekt ons als sportmarketingbureau erg aan.” aldus Martijn van der Lee eigenaar van Sport2Inspire.

Chek it out

Voor meer informatie over Steffan Winkelhorst en zijn weg richting de wereldtop lees je op steffanwinkelhorst.nl

opdracht

Steffan Winkelhorst en Sport2Inspire slaan de handen in één. De Nederlands kampioen skiën heeft als sportief doel om een vaste waarde te worden in de wereldtop en zich te kwalificeren voor de Olympische Spelen.

Sport2Inspire gaat deze ambitieuze sporter helpen een goede commerciële strategie te ontwikkelen om op deze manier de randvoorwaarden voor het behalen van de sportieve doelstellingen in te kunnen vullen. Sport2Inspire heeft de website en uitstraling van Steffan Winkelhorst al aangepakt.

resultaat

Sport2Inspire heeft ten eerste de website en uitstraling van Steffan Winkelhorst aangepakt. Daarnaast heeft Sport2Inspire deze ambitieuze sporter begeleid bij de sponsorwerving met als resultaat het genereren van extra sponsorinkomsten.

Helaas is er uiteindelijk door blessureleed een versneld einde aan de carrière van Steffan gekomen. 

Review

"Wij hebben de samenwerking altijd als erg positief ervaren. Buiten het feit dat het altijd prettig communiceren is met elkaar, laat sport2inspire ons net anders tegen dingen aankijken. Buiten de opdracht om hebben we veel opgestoken van de kennis van Martijn als het gaat om branding, activaties en hoe je bijvoorbeeld het maximale uit partnerships haalt."
Stefan winkelhorst
Nederlands kampioen skiën